SRBIJA SLAVI! Nikolina Nišavić na KROVU Evrope!

Autor:

Sport

06.06.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša džudoka ostvarila je rezultat za pamćenje.

SRBIJA SLAVI! Nikolina Nišavić na KROVU Evrope!

Foto: Džudo klub Partizan

Nikolina Nišavić

Srpska džudoka, Nikolina Nišavić, popela se na krov Evrope.

Drugi put se našla Nikolina na ovom takmičenju, a zlatna medalja u kategoriji do 52 kilograma potvrda je odličnog i predanog rada, kao i velikog talenta.

Ona je svoj put do zlata prošla kroz četiri pobednička meča, a posebno je dominantna bila protiv Luke Mamire, Veronike Horvakove i Olivije Kutile koju je savladala u finalu.

Republika

Foto: Džudo klub Partizan

 

 

Džudo klub Partizan, čiji je Nikolina član, istakao je da je ponosan na srpsku džudoku, ali i njenu sestru Kristinu koja je takođe učestvovala na Evro kupu.

Iako je Kristina doživela poraz u prvom kolu, hrabro se vratila pobedom u repasažu, ali je nažalost na kraju doživela još jedan poraz, što je okončalo njeno učešće na ovom evropskom turniru.

Takođe, bilo je i muških takmičara pa su Aleksandar Petrovski (-73kg), Vojin Mandić (-90kg) i Andrija Petrović (-81kg) imali svoje borbe, ali su ispali već u prvom kolu.

- Džudo klub Partizan sa ponosom ističe sve takmičare koji su predstavljali klub na Evro kupu u Pragu. Ovi mladi sportisti su pokazali izuzetan talenat, borbenost i predanost džudo sportu. Klub će i dalje podržavati svoje takmičare u njihovim sportskim podvizima i veruje da će postići još veće uspehe u budućnosti.

Čestitamo Nikolini Nišavić na osvajanju zlatne medalje, a takođe želimo Kristini, Aleksandru, Vojinu i Andriji puno sreće i uspeha u njihovim daljim sportskim poduhvatima. Džudo klub Partizan je ponosan na svoje članove i veruje u njihov neosporni talenat i potencijal - navodi džudo klub Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading