VATERPOLO TRANSFER GODINE: Jedan od najboljih svih vremena naredne sezone u Novom Beogradu!

Autor:

Sport

05.06.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz srpske prestonice ne odustaje od Lige šampiona.

VATERPOLO TRANSFER GODINE: Jedan od najboljih svih vremena naredne sezone u Novom Beogradu!

Foto: Starsport

Vaterpolisti Novog Beograda

Dosadašnji vaterpolista Olimpijakosa i nekadašnji kapiten srpske reprezentacije Filip Filipović (36) igraće naredne sezone za Novi Beograd, prenosi grčka Gazeta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Filip Filipović

- Recimo da se na kraju puta osećam dobro, i ništa više od toga. Jer, kao što sam rekao i posle poraza od Novog Beograda u četvrtfinalu LŠ, ovaj tim nije stvoren za peto ili sedmo mesto. Definitivno smo bili napravljeni za nešto više. Produžiću karijeru za još godinu dana. Nastaviću karijeru u Novom Beogradu - rekao je Filipović.

Jedan od najboljih vaterpolista svih vremena je planirao da karijeru završi u Grčkoj, ali je u međuvremenu promenio plan.

- Moja najveća želja bila je da završim karijeru ovde sa ovom neverovatnom grupom momaka. Zahvalan sam im i reći ću im kada se nađemo na piću ili dva. Ali, reći ću im da je bila čast biti deo ovog tima. Od prvog trenutka kada sam stigao u Olimpijakos, svi ovde, navijači, prihvatili su me kao svog. Osećao sam Atinu kao svoj dom tokom dve godine. Vežu me lepe emocije, biće teško, sigurno ću se vratiti u Atinu da tu provedem izvesno vreme. Mislim da nisam imao slične trenutke u životu, tako lepe, kao kada sam bio sam ovim momcima - zaključio je Filipović.

Filipović je član Olimpijakosa od 2021. godine, a pre toga je igrao za Solnok, Pro Reko, Radnički i Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading