SPREMNI ZA F8! Nemci potopljeni na Novom Beogradu!

Autor:

Sport

23.05.2023

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vicešampion Evrope se ove sezone nada da će otići korak dalje.

SPREMNI ZA F8! Nemci potopljeni na Novom Beogradu!

Foto: VK Novi Beograd

VK Novi Beograd takmičarski i organizaciono u potpunosti je spreman za domaćinstvo Fajnal-ejta Lige šampiona, pošto je u poslednjem kolu B grupe, u sjajnom ambijentu otvorenog bazena Sportskog centra "11. april", savladao Špandau 13:8 (7:3, 1:2, 4:2, 1:1).

Za tu priliku izgrađene su montažne tribine, kapaciteta oko 3.000 mesta, postavljeni su i novi reflektori i nema sumnje da će iz Beograda u svet biti poslata najlepša slika, a da će ljubitelji vaterpola moći da uživaju.

Kada je reč o duelu sa Berlincima, Novobeograđani su već u prvoj četvrtini stekli četiri gola prednosti, što im je omogićilo da meč rutinski privedu kraju u svoju korist.

Republika

Foto: Starsport

VK Novi Beograd

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Duško Pijetlović sa tri pogotka, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Angelos Vlahopulos, Nikola Jakšić, Alvaro Granados i Strahinja Rašović.

Na finalnom turniru Lige šampiona, od 31. maja do 3. juna, osim Novog Beograda učestvovaće još Breša, Ferencvaroš, Jug, Barseloneta, Pro Reko, Olimpijakos i Vuljagmeni.

Titulu brani italijanski Pro Reko, koji je prošle sezone u finalu savladao Novi Beograd posle boljeg izvođenja peteraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading