NAJSLAĐI MARATONAC MATIJA: Najlepša priča sa takmičenja u Beogradu!

Autor:

Sport

24.04.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Matija je svakako svojom pojavom obeležio nadmetanje u prestonici Srbije.

NAJSLAĐI MARATONAC MATIJA: Najlepša priča sa takmičenja u Beogradu!

Foto: Privatna arhiva

Matija sa roditeljima Andrijanom i Filipom

U nedelju, 23. aprila, održan je 36. Beogradski maraton, na kom su pobedu odneli Marokanac Šakib Lašgar u muškoj, odnosno Etiopljanka Gameda Fejne Gumeto u ženskoj konkurenciji.

Takođe, takmičenje je održano i u polumaratonu, gde su slavili Bernard Vambua, odnosno Lidija Jebiči, oboje iz Kenije. Ipak, nisu samo njih četvoro obeležili maraton u najvećem gradu u Srbiji.

Sigurno najmlađi učesnik Beogradskog maratona je bio Matija Simeunović, koji je sa samo godinu dana uspeo, da zajedno sa svojim roditeljima Andrijanom i Filipom, završi polumaraton. Naime, Andrijana i Filip često učestvuju na ovakvim trkama širom Evrope, a sada su odlučili da to urade i u Beogradu, ali im se prvi put pridružio njihov mali sin.

Uspeli smo💙🙏🍀
Matija🍀mama🍀tata zajedno smo danas trčali 21km
21 km Beograda pod nogama sa Matijom💜
Nema reči za opisati ove emocije🥰 - napisala je Andrijana, mama najmlađeg učesnika Beogradskog maratona.

Jasno je svakako da je u pitanju najlepša priča sa ovogodišnjeg takmičenja, koja pokazuje svima da ništa nije nemoguće. Svakako, Matija će jednog dana imati čime da se pohvali, kada sazna da je sa nepune dve godine uspeo da završi polumaraton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading