BRUTALNO! Lažni intervju sa Šumaherom će im DOĆI GLAVE! Mihaelova porodica sprema PAKAO prevarantima!

Autor:

Sport

20.04.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobiće šta su zaslužili posle zaista sramnog teksta.

BRUTALNO! Lažni intervju sa Šumaherom će im DOĆI GLAVE! Mihaelova porodica sprema PAKAO prevarantima!

Foto: Profimedia

Mihael i Korina Šumaher

Skandal svetskih razmera izazvao je nemački list "Die Aktuelle". 

Objavili su Nemci intervju sa Mihaelom Šumaherom, a brzinom svetlosti pojavila se informacija da je u pitanju lažna priča!

Novinari su odlučili da iskoriste veštačku inteligenciju, koja je na pitanja odgovarala umesto Šumahera. Iako je jasno da intervju nije stvaran, odgovori su postali povod rasprave i komentara.

Sada je jasno da će magazin "Die Aktuelle" proći kroz pakao jer je Korina Šumaher najavila tužbu zbog pomenutog sramnog intervjua.

 

 

Informacije o stanju 54-godišnjeg Šumahera su retke, ali je 2021. godine Netfliks snimio dokumentarni film u kome je učestvovala vozačeva supruga Korina koja je tada istakla sledeće:

- Radimo sve što možemo, da se on oseća udobno, da oseća našu porodicu, našu vezu. Pokušavamo da nastavimo dalje kao porodica, onako kako je Mihael voleo i voli i dalje. Privatnost je privatnost. Važno mi je da on može da uživa tu privatnost. Mihael je uvek štitio nas, a sada mi štitimo njega.

Dakle, zaplet oko slučaja Šumaher i pomenutog lažnog intervjua tek sledi, a o zdravstvenom stanju Nemca se i dalje ne zna puno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading