TEŠKE REČI PORODICE ŠUMAHER: Mihaelu je potrebna zaštita! VOLIMO TE!

Autor:

Sport

23.03.2023

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je otkrio bliski prijatelj čuvenog Nemca.

TEŠKE REČI PORODICE ŠUMAHER: Mihaelu je potrebna zaštita! VOLIMO TE!

Foto: Tanjug/AP

Mihael i Korina Šumaher

Legendarni vozač Mihael Šumaher je pre više od devet godina na skijanju doživeo nesreću, zbog koje je šest meseci proveo u indukovanoj komi, a zatim je prebačen u porodičnu vilu u kojoj se i dan danas nalazi na kućnom lečenju.

Skoro punu deceniju od pada koji mu je promenio život iz korena, javnost i dalje ne zna skoro ništa o Šumijevom stanju, a sada je o svemu pričao njegov veliki prijatelj Edi Džordan.

Irski biznismen koji je osnovao ekipu Džordan rejsing, koja se u Formuli 1 takmičila od 1991. do 2005. godine je čovek koji je u najbrži cirkus na svetu uveo Šumahera.

Pre svega je Džordan pričao o Šumijevoj supruzi, Korini Šumaher.

Prošlo je gotovo deset godina kako Korina nije mogla otići na zabavu, na ručak... Živi kao zatvorenica jer bi svi sa njom hteli da razgovaraju o Mihaelu u momentu kada je ne treba svaki put podsećati na to - rekao je Irac u intervjuu za "San".

Ne zamera Edi što mu nije dozvoljeno da poseti svog velikog prijatelja.

Privatnost je jako važan aspekt za život. Korina je postavila neka pravila. Poznajem je jako dobro, ona je ljupka žena i poznavao sam je kada se udala za Mihaela. U dobrim smo odnosima.

Nastavio je u istom ritmu.

- Na početku sam se trudio da posetim Mihaela, ali Korina je odbila i to s pravom jer previše ljudi je želelo da ga vidi. Žan Tod je dobio privilegiju da ga poseti zbog toga što su bili jako bliski u Ferariju, što je potpuno razumljivo. Nisam mogao otići do njega, rekli su mi: "Edi, volimo te, ali potrebna nam je privatnost i zaštita za Mihaela" - zaključio je Džordan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading