ŠOK! Nemci objavili INTERVJU sa Šumaherom! Otkriveno u kakvom je stanju Mihael! Sledi TUŽBA porodice

Autor:

Sport

19.04.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne vesti stigle su nam iz zemlje u kojoj je rođen nekadašnji šampion Formule 1.

ŠOK! Nemci objavili INTERVJU sa Šumaherom! Otkriveno u kakvom je stanju Mihael! Sledi TUŽBA porodice

Foto: Tanjug/AP

Mihael Šumaher

Skandal svetskih razmera izazvao je nemački list "Die Aktuelle". 

Objavili su Nemci intervju sa Mihaelom Šumaherom, a brzinom svetlosti pojavila se informacija da je u pitanju lažna priča!

O stanju Šumahera ne zna se puno od kada je doživeo veliku nesreću na skijanju na Alpima, a mediji bi platili milione kako bi saznali bar nešto o jednom od najboljih vozača u istoriji formule 1.

Supruga Korina gleda da sakrije Mihaela od očiju javnosti, pa je zato pomenuti intervju izazvao ogromnu pažnju. Međutim, kada se do teksta dođe, jasno je da je u pitanju prevara.

 

 

Novinari su odlučili da iskoriste veštačku inteligenciju, koja je na pitanja odgovarala umesto Šumahera. Iako je jasno da intervju nije stvaran, odgovori su postali povod rasprave i komentara. Tako je veštačka inteligencija odgovorila da Šumaher može da stoji na nogama uz pomoć najbližih, ali i da bez podrške porodice ne bi preživeo toliko teških godina.

Pomenuti se list zbog ovakvog ophođenja našao na žestokom udaru javnosti, a glavna je zamerka da je stvorena opasna lažna vest. Porodica Šumaher će gotovo izvesno spremiti tužbu zbog ovog "intervjua", te burni dani listu "Die Aktuelle" tek slede.

Tiraž se, sasvim sigurno podigao, ali veliko je pitanje da li je to vredelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading