VATERPOLO SVET U ŠOKU: Neočekivan potez Dejana Savića, planeta je ZANEMELA!

Autor:

Sport

18.04.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao trener predvodio je Crvenu zvezdu do evropske titule, dok je sa reprezentacijom Srbije kao selektor osvojio čak 16 medalja.

VATERPOLO SVET U ŠOKU: Neočekivan potez Dejana Savića, planeta je ZANEMELA!

Foto: Tanjug/AP

Trofejni selektor Srbije Dejan Savić

Legendarni selektor reprezentacije Srbije, Dejan Savić, odlučio se na neočekivan potez. Naime, malena malteška Slijema ponosno je objavila da je Savić od ovog trenutka šef njenog stručnog štaba.

 

 

- Dejana Savića ne treba predstavljati, trenutno je jedan od najboljih vaterpolo trenera na svetu. Posle sjajne igračke karijere, a i dalje je rekorder po broju utakmica za reprezentaciju Srbije, Savić ih je predvodio tokom zlatne ere osvojivši dva olimpijska zlata, tri evropska prvenstva, šest svetskih liga, kao i jedno Svetsko prvenstvo. Sve to ga je učinilo jednim od najtrofejnijih trenera u istoriji modernog vaterpola. Dobro došli u Slijemu, šefe - objavila je Slijema.

Podsetimo, ranije je objavljeno da će ovog leta na Maltu stići i Filip Filipović i Andrija Prlainović. Prvi u Neptunes, a drugi Birzebug.

O Dejanu Saviću ne treba trošiti reči. Kao igrač nastupao je za Partizan, Barselonetu, Florentija, Pro Reko, Sintez i Crvenu zvezdu. Kao trener predvodio je crveno-bele do evropske titule, dok je sa reprezentacijom Srbije kao selektor osvojio čak 16 medalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading