SPORTSKI SVET U ŠOKU! Dvostruki planetarni šampion IDE NA ROBIJU! Optužen za pedofiliju!

Autor:

Sport

24.03.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni golman rukometne reprezentacije Francuske Bruno Martini osuđen je na godinu dana uslovne zatvrske kazne, zbog pedofilije.

SPORTSKI SVET U ŠOKU! Dvostruki planetarni šampion IDE NA ROBIJU! Optužen za pedofiliju!

Foto: youtube.com/printscreen

Reč je o proslavljenom čuvaru mreže koji je sa Trikolorima bio šampion sveta 1995. i 2001. godine.

Po završetku igračke karijere, radio je kao direktor Pari Sen Žermena, dok je od 2021. je obavljao funkciju prvog čoveka Rukometnog saveza Francuske. Sve do januara ove godine.

Martiniju se na teret stavlja iskorišćavanje maloletnika i snimanje dečije pornografije, a sam Bruno je izneo svoju odbranu.

- Počelo je s koronavirusom. Mogao sam potonuti u nasilje, alkohol ili drogu, ali nisam. Izabrao sam seks. Radio sam stvari koje za mene nisu uobičajene. Heteroseksualac sam, ali prepustio sam se homoseksualnim iskustvima. Da sam pedofil, otišao bih na TikTok, gde su mladi i gde dolaze pedofili, kako mi je objasnio policajac iz poroka. A ne na Snepčet, gde je sve puno odraslih - rekao je Martini u razgovoru za Lekip i dodao:

Foto: youtube.com/printscreen

 

- Dete me je kontaktiralo na Snepčetu pred kraj tog razdoblja. Nisam ga tražio. Kad sam saznao da osoba nije ono što sam mislio i da je ta mlada osoba zapravo 13-godišnji klinac, bio sam zaprepašten. Bilo me je sramota. Policija je pretresla stan u kom sam živeo sa suprugom i ćerkom, te su odneli računar. Jako me je sramota zbog svega - istakao je Bruno Martini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading