LEGENDARNI NBA ŠAMPION NEMA DILEMU! Jokić MORA da bude MVP! On NEMA NIKOGA!

Autor:

Sport

24.03.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši NBA šampion Pol Pirs izjavio je da Nikola Jokić ispunjava sve kriterijume za najkorisnijeg igrača NBA lige.

LEGENDARNI NBA ŠAMPION NEMA DILEMU! Jokić MORA da bude MVP! On NEMA NIKOGA!

Foto: Tanjug/AP

Srpski centar Nikola Jokić i ove sezone igra odlično sa 25 poena, 12 skokova i 10 asistencija po meču, dok je njegov Denver prvi na tabeli Zapadne konferencije.

- Namanje 65 odigranih utakmica i uticaj na igru. Statistika, učinak tima i kako se ekipa snalazi bez njega na terenu. To je za mene MVP, igrač koji najviše vredi. Najbolji igrač nije isto kao i onaj koji najviše vredi. Uticaj, konstantnost i timski uspeh. Svi ti kriterijumi govore ime da je to Džoker (Nikola Jokić, prim.aut.) - izjavio je Pirs.

Foto: Tanjug/AP

 

Otkrio je legendarni as Seltiksa, Bruklina, Vašingtona i Los Anđeles Klipresa ko su njegovi favoriti:

- Moji glavni kandidati su Jokić, Embid i Janis. Kad pogledam, Jokić od svih njih radi najviše sa najmanje kapaciteta. On nema drugog ol-stara. Embid je najbolji strelac, ali ima Džejmsa Hardena. Janis ima Holideja i Midltona. Ko je Denveru drugi najbolji? Mari, Porter Džunior, Gordon? Ne znamo da li su ol-star igrači - istakao je Pol Pirs, koji je osvojio šampionski prsten sa Bostonom 2008. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading