ŠTA ĆE REĆI U DENVERU? Jokić: Nadam se da je kraj!

Autor:

Sport

23.03.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi su prethodne noći savladali Vašington u prestonici SAD rezultatom 118:104, a srski centar bio je najbolji pojedinac.

ŠTA ĆE REĆI U DENVERU? Jokić: Nadam se da je kraj!

Foto: Tanjug/AP

Za 33 minuta u igri, Nikola Jokić je postigao 31 poen i bio najzaslužniji za novi trijumf Denvera.

- Desilo se, išao je šut. Pogodio sam dve trojke, to svakako pomaže, ali čini mi se da sam uvek bio na pravom mestu u pravom trenutku - rekao je Jokić, ne skrivajući oduševljenje zbog podrške srpskih navijača u Vašingtonu.

Tim iz Kolorada je do 49. pobede u sezoni stigao furioznom partijom u trećem kvartalu.

- Ovo je svakako velika pobeda za nas. Drugo poluvreme je primer kako treba da igramo. Oni su u prvom poluvremenu igrali veoma dobro, naročito Deni Avdija. Nismo bili spremni za sve, ali je u drugom poluvremenu izgledalo daleko bolje. Treća četvrtina je bila sjajna za nas, počeli smo da radimo ono što smo činili cele sezone - dodao je najbolji igrač Nagetsa.

Foto: Tanjug/AP

 

Naglasio je dvostruki uzastopni MVP NBA lige da su pred Denverom mečevi odluke, kao i da je krizni period prošao.

- Trebalo nam je ovo. Znali smo šta je potrebno da uradimo. Jer postsezona će biti vrlo kratka ako budemo igrali kao što smi u prvoj polovini. Svaki tim u NBA je imao tu lošu seriju. Nadamo se da je gotovo što se nas tiče i da ćemo sve to preživeti. I da ćemo na dalje igrati bolje - istakao je Nikola Jokić.

Do starta plej-ofa ostalo je još devet utakmica u regularnom delu NBA sezone, a Grumenje je i dalje na čelu lige sa 49 pobeda i 27 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading