PADAVINE OD PETKA DO NEDELJE Provedite vikend uz AdmiralBet i pokupite sjajne keš nagrade!

Autor:

Sport

24.03.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promocija Prize Drops će vas oduševiti.

PADAVINE OD PETKA DO NEDELJE Provedite vikend uz AdmiralBet i pokupite sjajne keš nagrade!

Foto: AdmiralBet

Promo

Vikend se bliži, samim tim je vreme da se naprave planove kako ga provesti, ako do sada to već nismo uradili. Jedni vole da se tokom vikenda bave sportom i fizičkom rekreacijom, drugi preferiraju da vreme provode u prirodi, dok su treći najsrećniji kada vikend provedu uz dobru knjigu ili film. Sa druge strane, neki ljudi vole da iskombinuju više stvari odjednom i to je ono gde nastupa promocija Prize Drops.

Naime, za učešće u promociji Prize Drops dovoljno je samo da izvrtite jedan spin na Vašoj omiljenoj Pragmatic slot igri i sjajne keš nagrade mogu biti Vaše! Promocija Prize Drops u AdmiralBetu počinje svakog petka od 17 časova i traje do nedelje do ponoći, do kada će nasumično biti podeljeno 60.000 dinara u kešu. Dovoljan je samo jedan odigrani spin da biste bili među 70 srećnih dobitnika koji će podeliti keš.

Republika

Kao što je već rečeno, za učešće u promociji potrebno je da igrači zaigraju neke od Pragmatic slot igara, ali je preduslov da su registrovani na AdmiralBet.rs. Registraciju možete izvršiti u svega par koraka na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS mobilne aplikacije. Naravno, po izvršenoj registraciji očekuje Vas 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok Vam prva uplata depozita donosi sjajnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara. Sve ostale AdmiralBet promocije možete pogledati ovde.

Priključite se Prize Drops promociji, zaigrajte neke od Vaših omiljenih Pragmatic slotova i pokupite sjajne keš nagrade!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading