SITUACIJE JE SVE TEŽA: Šumaher u CENTRU PAŽNJE - tuga među navijačima Ferarija!

Autor:

Sport

10.03.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da stvari ne idu na bolje.

SITUACIJE JE SVE TEŽA: Šumaher u CENTRU PAŽNJE - tuga među navijačima Ferarija!

Foto: Tanjug/AP

Sezona u Formuli 1 je započela prethodnog vikenda, a prema očekivanjima Veliku nagradu Bahreina je osvojio Maks Ferštapen, vozač Red Bula.

Da slavlje u ovom timu bude još veće pobrinuo se Serhio Perez, koji je na stazi "Sakir" osvojio drugo mesto, čime je obezbedio duplu pobedu za Red Bul. Na trećem mestu pobedničkog postolja se našao vozač Aston Martina Fernando Alonso.

Kako je završena prethodna, tako je i započela nova sezona za navijače Ferarija. Šarl Lekler je odustao, Karlos Sajnc je završio na četvrtom mestu, čime je najavljena nova loša sezona za italijanski tim.

Povodom toga se oglasio i Ralf Šumaher, nekadašnji vozač brojnih F1 ekipa, koji smatra da je pred nama još jedna jako nezanimljiva sezona.

- Ne verujem da Ferari može da se bori za titulu. Mislim da će im trebati mnogo vremena da smanje jaz. Red Bul ima vremena koja su već van svakog okvira, osim ako ne budu imali nekakav tehnički peh. Ja bih to voleo, ali ipak mislim da ćemo imati relativno dosadnu sezonu. Sve će se vrteti oko dvojice timskih kolega - aludirao je na vozače Red Bula, Ferstapena i Peresa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ralf Šumaher, nekadašnji vozač u Formuli 1

Na taj način je brat Mihaela Šumahera najavio još jednu sezonu patnje za sve fanove ovog tima, koji već godinama nemaju puno razloga za slavlje. Delovalo je na startu prošle sezone da se Ferari vraća u igru za sam vrh, ali su brojni potezi rukovodstva pokazali da je do samog čela karavana dug put.

Šansu da poprave utisak sa prve trke imaće već u Saudijskoj Arabiji, gde se u Džedi vozi trka 19. marta, na kojoj su prošle godine vozači Ferarija zauzeli drugo (Šarl Lekler), odnosno treće mesto (Karlos Sajnc).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading