SKANDALČINA! Vesprem SUSPENDOVAO srpskog rukometaša!

Autor:

Sport

24.02.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob legendi srpskog rukometa u Mađarskoj.

SKANDALČINA! Vesprem SUSPENDOVAO srpskog rukometaša!

Foto: Tanjug/AP

Srpski rukometaš Petar Nenadić (36) na leto će napustiti Vesprem, pošto je mađarski vicešampion saopštio da neće produžiti ugovor sa Srbinom, a rumunski mediji pišu da će mu naredna destinacija u karijeri biti Dinamo iz Bukurešta. 

Momir Ilić, nekadašnja legenda Vesprema, a sada trener Mađara, sukobio se sa jednom od najboljih srpskih rukometaša u 21. veku, pa je zbog toga osvanula priča da je Nenadić pred suspenzijom.

To se na kraju i potvrdilo kao tačno, pošto je Nenadić propustio meč u Ligi šampiona, koji je Vesprem rešio u svoju korist protiv Porta sa 32:30. Srpski rukometaš neće moći ni da igra ni da trenira dok se ne reši disciplinski postupak protiv njega.

Foto: Tanjug/AP

Petar Nenadić, srpski rukometaš

Ako ostvari transfer u Dinamo, Nenadić će postati saigrač sa Lazarom Kukićem, dok je selidbu u glavni grad Rumunije dogovorio i Vladimir Cupara.

Podsetimo da je 36-godišnji bek u Mađarskoj proveo pet godina, prethodno je igrao u Berlinu, a sa reprezentacijom Srbije, čiji je dres nosio od 2007. godine, uspeo je da osvoji srebro na Evropskom prvenstvu u Beogradu, odnosno zlato na Mediteranskim igrama održanim u Peskari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading