DRAMA U ŠAPCU PRIPALA PARTIZANU: Crno-beli se plasirali na završni turnir Kupa Srbije!

Autor:

Sport

22.02.2023

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blistao je levi bek Stefan Petrić sa 10 golova, dok je igrač utakmice bio fantstični golman Andrej Trnavac.

DRAMA U ŠAPCU PRIPALA PARTIZANU: Crno-beli se plasirali na završni turnir Kupa Srbije!

Foto: Starsport

Rukometaši Partizana pobedili su u derbiju četvrtfinala Kupa Srbije prošlosezonskog osvajača ovog takmičenja Metaloplastiku u Šapcu sa 31:30.

 

 

Tokom svih 60 minuta viđena je izjednačena utakmica, gde nijedan tim nije imao više od tri pogotka prednosti. U nastavku se igralo gol za gol. U poslednjih 10 minuta bolji su bili crno-beli. Blistao je levi bek Stefan Petrić sa 10 golova. Ključna dva pogotka u finišu delo su Nemanje Milovanovića, zimskog pojačanja iz Dubočice. Osim Petrića, Milovanovića i igrača meča, golmana Andreja Trnavca, odličan u drugom poluvremenu bio je Mladen Šotić sa četiri pogotka. 

Domaćina je predvodio Vojislav Brajović, strelac devet golova. Na dva minuta i 40 sekundi pre kraja, Petrić je desetim golom na meču doneo +3 – 31:28 Beograđanina. Činilo se da je tad meč rešen, ali posle tajm-auta Matića, prvo je Brajović sa sedam metara pogodio, da bi gosti brzo izgubili loptu.

Na završni turnir se plasirali i Dinamo iz Pančeva i Radnički iz Kragujevca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading