PARTIZAN OSTAO BEZ PREDSEDNIKA! Prvi čovek crno-belih vređao Aleksandra Vučića, pa momentalno razrešen dužnosti: Željko je SRAMOTA srpskog sporta

Autor: Tanjug

Sport

13.02.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" ostao je bez predsednika zbog neprimerenog ponašanja.

PARTIZAN OSTAO BEZ PREDSEDNIKA! Prvi čovek crno-belih vređao Aleksandra Vučića, pa momentalno razrešen dužnosti: Željko je SRAMOTA srpskog sporta

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Predsednik rukometnog kluba Partizan Željko Perkunić, na vanrednoj sednici Skupštine Asocijacije rukometnih klubova Superlige (ARKUS), razrešen je funkcije mesta člana Upravnog odbora zbog neprimerenog ponašanja prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Perkunić se pojavljuje na snimklu, gde je sa grupom pristalica Partizana nepristojno skandirao predsedniku Vučiću, a prilikom gostovanja košarkaša u Kaunasu.

Kako se navodi, Asocijacija rukometnih klubova Superlige najoštrije osuđuje neprimereno ponašanje predsednika rukometnog kluba Partizan.

Republika

Foto: RK Partizan

Željko Perkunić

- Nedopustivo je da se na takav način i bez trunke odgovornosti odnosi bilo koji nosilac javne ili društveno odgovorne funkcije prema Republici Srbiji i njenim legitimno izabranim organima, a naročito ne prema predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je između ostalog dao izuzetan doprinos u opredeljivanju sredstava u poslednje tri godine, zahvaljujući čemu su mnogi klubovi uspeli da održe egzistenciju ili da značajno unaprede rad - poručuju iz ARKUS-a.

Članovi Skupštine, koji su pristupili glasanju, bili su jednoglasni u osudi neprimerenog ponašanja i odluci da dosadašnji član Upravnog odbora bude smenjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading