STOŠIĆ SE VRAĆA U ZVEZDU: Najpoznatiji MMA borac potpisao za crveno-bele! (FOTO)

Autor:

Sport

26.01.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski MMA borac Darko Stošić poptisao je ugovor sa Crvenom zvezdom.

STOŠIĆ SE VRAĆA U ZVEZDU: Najpoznatiji MMA borac potpisao za crveno-bele! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Darko Stošić

MMA klub Crvena zvezda dobio je veliko pojačanje. Darko Stošić, trenutno najbolji MMA vratio se u Zvezdu, u kojoj je, kako je istakao, počeo i zabeležio svoje prve pobede. 

- Ja sam počeo u džudo klubu Crvena zvezda, pre deset godina. Pre toga sam bio u Sremskoj Mitrovici, a u Zvezdi sam počeo da ređam prve pobede. Kasnije sam se, sticajem okolnosti, opredelio za MMA i tu sam počeo sa nekim ozbiljnijim rezultatima, gde su mi treneri bili Dragan Tešanović i Aleksandar Radosavljević - kazao je Stošić prilikom potpisivanja ugovora i dodao:

- Kasnije sam se otisnuo, što bi se reklo u beli svet. Tražio sam neki svoj put, okusio dosta toga što se tiče ovog sporta, a danas, eto, opet se vraćam ovde. Ovo danas je stvoreno, i ovde smo danas najviše zbog prijateljskih veza. Mi smo danas kao jedna porodica. Meni je drago što su baš ovi ljudi tu, kako bismo svi zajedno postigli rezulatate i stvorili nove, mlade nade u ovom sportu. Drago mi je što su izabrali baš mene, posle svih ovih godina treniranja i rezultata, posebna mi je čast što se vraćam u Crvenu zvezdu, odakle će se dalje nastaviti moj put - istakao je Stošić.

Aleksandar Đorđević, predsednik MMA kluba Crvena zvezda istakao je da je za klub velika čast što se Darko Stošić vratio i što je, upravo jedan od najboljih, u njihovim redovima. Kako je istakao, cilj kluba je da što više mladih počne da trenira ovaj sport. 

- MMA klub Crvena zvezda postoji od 2014. godine, a tek prošle godine u maju mesecu je postao ravnopravni član sportskog društva Crvena zvezda i za to smo zahvalni Zvezdanu Terziću, Stojanu Vujku i Zoranu Avramoviću. Danas smo se okupili zbog velike stvari, jer se Darko Stošić vraća u svoj matični klub odakle će dalje da krene u nove pobede - istakao je Đorđević.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su još i Slobodan Maksimović, borac i trener, Dragan Tešanović, sportski direktor i Aleksandar Radosavljević, trener.

STOŠIĆ NAJAVIO SPEKTAKL U ARENI 

Istorijska sedmica za evropski MMA biće upriličena u beogradskoj Štark areni u periodu od 11. do 18. februara, a u najspektakularnijoj borbi učestvovavće upravo Darko Stošić. Njegov protivnik biće neporaženi Šamil Gazijev – teškaš poreklom iz Rusije koji se bori pod zastavom Bahreina i koji u profesionalnom kavezu ima skor 9-0.

- Protiv sebe ću imati ozbiljnog protivnika. Važi za jednog od najboljih boraca. Nisam neko ko traži lake borbe, za sve  sam naučio da moram da se borim. I to poštovanje koje ću dobiti u Areni, mogu samo da zaslužim dobrom borbom. Ono što mogu da kažem, pobedio ili izgubio, jeste da ću dati sve od sebe - kazao je Stošić.

Republika

Foto: Tanjug

Poslastica za MMA sladokusce - nezapamćeno u Štark areni

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading