ŠKRBIĆ VERUJE U SRPSKE RUKOMETAŠE! Nemci će kapitulirati u Poljskoj!

Autor:

Sport

15.01.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobedom nad "pancerima" naš tim može i do četvrtfinala

ŠKRBIĆ VERUJE U SRPSKE RUKOMETAŠE! Nemci će kapitulirati u Poljskoj!

Foto: Starsport

Toni Đerona

Rukometaše Srbije, koji su u petak uveče savladali Alžir (36:27), očekuje novi izazov na Svetskom prvenstvu u Poljskoj, a to je Nemačka.

"Orlovi" će se večeras (18.00, RTS 1) sastati sa nekadašnjim šampionima Evrope i sveta, a eventualna pobeda obezbedila bi prolaz našem timu u drugi krug.

Legendarni rukometaš Dragan Škrbić poručio je da naš tim može da stigne do četvrtfinala u Poljskoj, ali i da uđe u borbu za medalju:
 

Republika

Foto: Tanjug

Legendarni rukometaš Dragan Škrbić

- Meč sa Nemcima nam je jedan od bitnijih. Oni se smatraju favoritima, ali to ništa ne mora da znači. Bez obzira na to što je meč sa Nemcima veoma važan, naši igrači ne bi trebalo da naprave sebi pritisak i da misle da je kraj u slučaju negativnog rezultata jer imaju mogućnost za popravni. Imamo velike šanse da ih dobijemo, ništa nije nemoguće. Tom pobedom bi otvorili vrata ka četvrtfinalu, a onda je sve moguće. Svako svakog može da dobije - rekao je Škrbić za Republiku.

 

Naši momci su na startu takmičenja pokazali pravu silu, savladavši ubedljivo Alžir. Škrbić je istakao da je veoma zadovoljan igrom izabranika Tonija Đerone.

 

- Videlo se na startu da su bili malo u grču, ali kad su se opustili to je bio praktično kraj protivnicima. "Orlovi" su rutinski odradili posao. Drago mi je što vidim da naš tim ima glavu i rep i da su utegnuti, što bi se reklo. Svako zna svoje mesto i dišu kao jedan - zaključio je Škrbić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading