ŠOK! Crvena zvezda ostala bez LEGENDARDNOG trenera - navijači u NEVERICI!

Autor:

Sport

12.01.2023

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan rasplet situacije i razočaranje kod navijača Zvezde.

ŠOK! Crvena zvezda ostala bez LEGENDARDNOG trenera - navijači u NEVERICI!

Foto: Starsport

Dejan Savić, legendarni vaterpolista i trener, više neće biti na mestu šefa stručnog štaba beogradskih crveno belih. 

To je potvrdio klub koji je izdao saopštenje za javnost. Umesto Savića, tim će predvoditi dosadašnji asistent Aleksandar Filipović.

- VK Crvena zvezda obaveštava sportsku javnost da su klub i šef stručnog štaba sporazumno završili saradnju. Ekipu će u drugom delu sezone predvoditi dosadašnji asistent Aleksandar Filipović koji je ulogu šefa stručnog štaba obavljao i kada je osvojen poslednji Kup Srbije - navode crveno-beli.

Foto: Starsport

Dejan Savić je godinama vodio reprezentaciju Srbije

Dejan Savić je do sada u karijeri već dva puta vodio Crvenu zvezdu. Prvo ju je vodio do najvećeg uspeha u istoriji, titule Lige šampiona, koju su crveno-beli osvojili 2013. godine, da bi nedugo zatim Savić napustio kormilo ekipe.

Potom je otišao 2019. nakon neuspeha u Kupu Srbije, a ponovo se vratio prošle godine samo da bi još jednom došlo do rastanka dve strane.

Savić je u karijeri najveće uspehe beležio na mestu selektora vaterpolo reprezentacije Srbije, sa kojom je osvojio dve zlatne medalje na Olimpijskim igrama, jedno zlato na prvenstvima sveta, odnosno tri zlatne medalje na prvenstvima Evrope. Takođe, šest puta je bio osvajač Svetske lige u vaterpolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading