DELIJE U TRANSU: Sjajna vest za Zvezdu u poslednji čas - rastu šanse za VELIKU POBEDU protiv Monaka!

Autor:

Sport

12.01.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će biti znatno pojačani na večerašnjem meču.

DELIJE U TRANSU: Sjajna vest za Zvezdu u poslednji čas - rastu šanse za VELIKU POBEDU protiv Monaka!

Foto: KK Crvena zvezda

Luka Vildoza, argentinski plejmejker i najbolji igrač Crvene zvezde u dosadašnjem toku Evrolige, biće u sastavu crveno-belih za večerašnji meč sa ekipom Monaka. 

Vildoza se povredio krajem decembra, u meču koji je Zvezda izgubila od Barselone pred svojim navijačima, nakon što je pokradena u poslednjim sekundama, a tada se činilo da Argentinca čeka duža pauza.

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Nemanja Nedović

Prema prvim procenama, Vildoza je trebalo da odsustvuje oko tri nedelja sa terena, ali se trenutno zagreva u Pioniru i verovatno ćemo ga videti večeras na terenu, makar na nekoliko minuta.

To bi bilo veliko pojačanje za Crvenu zvezdu pred spektakl u Evroligi, pošto u 19 časova počinje duel protiv Monaka, trenutno prvoplasirane ekipe u elitnom takmičenju.

Lajv blog ovog meča možete pratiti na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading