PARTIZAN JE U FINALU KUPA: Veliki derbi crno i crveno-belih u borbi za trofej

Autor:

Sport

28.12.2022

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" samleo Kragujevčane.

PARTIZAN JE U FINALU KUPA: Veliki derbi crno i crveno-belih u borbi za trofej

Foto: OK Partizan

OK Partizan

Odbojkaši Partizana pobedili su u Beogradu ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 3:0 (25:21, 25:22, 25:23) u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije i plasirali se u finale.

U prvoj utakmici polufinala u Kragujevcu domaćin je bio bolji rezultatom 3:1, tako da je beogradskoj ekipi jedino pobeda od 3:0 odgovarala za plasman u finale.

Protivnik crno-belima u borbi za trofej biće Vojvodina koja je eliminisala Mladi radnik.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa prethodnog meča Partizan - Vojvodina

Finale između Vojvodine iz Novog Sada i Partizana na programu je 5. marta, dok će naknadno biti određen domaćin ovog susreta.

Po propozicijama Kupa Srbije u polufinalu se igraju dve utakmice. U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti finalista, igra se dodatni "zlatni set", koji određuje konačnog pobednika polufinala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading