ALBANCI UNAKAZILI SRBINA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Ispalili 400 metaka, Hitnu pomoć vratili sa mesta zločina - jeziva ispovest srpskog policajca sa KiM

Autor:

Vesti

28.12.2022

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Filipović, policajac, doskorašnji šef operative na severu Kosova i Metohije, objasnio je zašto su Srbi napustili privremene institucije.

ALBANCI UNAKAZILI SRBINA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Ispalili 400 metaka, Hitnu pomoć vratili sa mesta zločina - jeziva ispovest srpskog policajca sa KiM

Foto: Printscreen

- Bitno mi je da naglasim da sam išao u školu u Kosovskoj Kamenici, da sam se školovao u Beogradu, i da sam profesionalac. Mi smo hteli da se integrišemo, da bi ljudima bilo bolje, i njima su puna usta sprovođenja zakona, a ja vam kažem da pravo i pravda ne postoje u tzv. Kosovu. Što se tiče baš tih stvari mogu da pričam do ujutru, ali poslednjih godinu i po dana je postalo neizdrživo. Mi smo bili primorani da napustimo institucije. Mi ništa nismo mogli da promenimo na terenu, to je došlo do izražaja dolaskom specijalaca.

Filipović kaže da Albanci tvrde da su na celom severu kriminalci, što je neistina.

- Imate situaciju da brane srpske proizvode. Ja hoću da moja deca piju mleko koje sam i ja pio, i automatski su gurnuli ljude u sivu zonu, a onda smo svi postali odjednom kriminalci. Jedan primer ću navesti. Pre par meseci su jednog našeg sugrađanina koji je vozio kiselu vodu i pivo, ispalili su 400 metaka da bi zaustavili kamion. On je krenuo da beži, pucali su i na njega, a kada je pao unakazili su ga do neprepoznatljivosti. Ja sam poslao moje policajce da vide šta se dešava, a oni su mi rekli da je unakažen toliko da ne znaju ko je. Poslali smo hitnu pomoć, a oni su ih zadržavali i pretresali. Pazite, nisu dozvolili Hitnoj pomoći da pomogne povređenom. Inspektorat je rekao da nema elemenata krivičnog dela - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

28.12.2022 22:04

Kosovski mafijaš koji laže javnost