SRBI PREGAŽENI U ĐENOVI: Šampion Evrope potopio Šumadince

Autor:

Sport

13.12.2022

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominacija italijanskog tima.

SRBI PREGAŽENI U ĐENOVI: Šampion Evrope potopio Šumadince

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crvena zvezda - Radnički

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog poraženi su u Đenovi od akutelnog prvaka Evrope Pro Reka rezultatom 12:21. Utakmica 3. kola Lige šampiona jasan je pokazatelj razlike u kvalitetu između srpskog i italijanskog kluba.

Republika

Foto: Starsport

Vaterpolisti Radničkog

Poraz nije tragičan, na drugoj strani je bio najbolji tim Starog kontinenta ali je za brigu odbrana. Toliki broj primljenih pogodaka je za analizu. Kragujevčani su se držali samo u prvoj četvrtini a potom jednostavno pali u svim segmentima igre, pre svega u odbrani.

Radnički se isprsio samo na početku, sedam minuta bio u potpunom egalu, sa kvalitetnim igračem više ali ne i snage za završni minut. Radulović je 1,21 do prvog odmora izjednačio a onda je Amerikanac uzdanica selektora Dejana Udovičića a sada i Sandra Sukna, odlični Ben Halok sa dva pogotka doneo potpuno zadovoljstvo svom timu. I tu je bio početak kraja svih nadanja Radničkog.

Strelci za domaćina bili su: Zalanki (5 golova), Halok (4), Filjoli (3), Aikardi (3), Veloto (1), Ivović (1), Janger (1), Kanela (1), Du Fulvio (1) i Ečenike (1). 

Kod srpskog kluba u listu strelacu su se upisali: Janković (3), Radulović (3), Lukić (1), Ćuk (1), Gavrilović (1), Vrlić (1), Branković (1) i Ukropina (1).

Pro Reko je sa šest bodova trenutno na trećem mestu grupe "A", dok je Radniči pet sa četiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading