EMOTIVNIJE NIJE MOGLO: Vlidoza će scenu iz Pionira pamtiti do kraja života (FOTO)

Autor:

Sport

13.12.2022

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači priredili spektakl.

EMOTIVNIJE NIJE MOGLO: Vlidoza će scenu iz Pionira pamtiti do kraja života (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Žalgiris 77:73 u meču 13. kola Evrolige i tako upisali desetu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima. Junak meča bio je argentinski plejmejker Luka Vildoza. 

Republika

Foto: Nikola Mutić

Luka Vildoza u dresu fudbalske reprezentacije Argentine

 

Gaučos je ubacio 27 poena, a koliko su navijači Zvezde oduševljeni njegovom partijom vidi se i po tome što su na kraju skandirali oduševljeno:

-Argentina, Argentina.

- Nismo odustajali, radili smo, radili, i na kraju smo imali te šuteve i pobedili. Srećan sam zbog tima. Moramo da nastavimo - istakao je Vildoza nakon meča i dodao:

- Neverovatno. Osećam tu ljubav od navijača. Pokušavam da im vratim tu ljubav sa moje strane. Srećan sam da delimo tu ljubav.

Pristalice crveno-belih su nosile zastave Argentine na početku meča, a, posle nove velike pobede, Vildoza je doživeo da mu cela hala skandira. Takođe, kada je spiker obelodanio trenutni rezultat na meču Argentina - Hrvatska (2:0), usledilo je novo skandiranje:

- Argentina, Argentina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading