NI HRVATI NISU PRETPLAĆENI NA SREĆU: Dalić otkrio šta dalje posle ubedljivog poraza od Argentine!

Autor:

Sport

13.12.2022

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj hrvatskog sna - "Gaučosi" će se boriti za Boginju.

NI HRVATI NISU PRETPLAĆENI NA SREĆU: Dalić otkrio šta dalje posle ubedljivog poraza od Argentine!

Foto: Tanjug/AP

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić čestitao je Argentini plasman u finale Mundijala, pritom istakavši da nema šta da zameri svojim izabranicima uprkos bolnom porazu rezultatom 3:0.

Čestitam Argentini na plasmanu u finale. Ne mogu ništa da zamerim svojim igračima. Imali smo kontrolu prvih pola sata. Nekad te sreća pomazi, nekad ti se vrati na drugi način. Koliko sam shvatio, igrači su se bunili protiv kornera. Iz te smo akcije primili gol. Međutim, izgubili smo utakmicu i nemam šta da zamerim - izjavio je strateg "Vatrenih" posle neuspeha u polufinalu Svetskog šampionata.

Republika

Foto: Tanjug/AP

"Gaučosi" prejaki za "Kockaste"

Hrvati se okreću borbi za treće mesto, a rival će im biti poraženi iz sutrašnjeg polufinalnog okršaja između Francuske i Maroka, koji se igra od 20 časova.

Moramo da se spremimo za utakmicu koja nas čeka. Mi smo stvarali dobre situacije, ali nismo bili konkretni. Sve smo pripremili, ali nam je nedostajao pravi, istinski napadač. Hteli smo da dobijemo dubinu s Oršićem - rekao je Dalić, a onda je zaključio da bi pre turnira svi u Hrvatskoj "potpisali" polufinale SP:

Umesto toga primili smo još jedan gol. Zaslužen poraz. Brozović je osetio bol u mišiću. Hteli smo da ga sačuvamo za sledeću utakmicu. Da nam je ovo neko nudio pre Svetskog prvenstva, prihvatili bismo odmah. Idemo u borbu za treće mesto.

Taj duel biće odigran u subotu, a selekcija Hrvatske nije uspela da ponovi podvig sa šampionata u Rusiji, kada je stigla do finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading