TOTALNI HAOS: Opšta tuča na tribinama, navijači PODIVLJALI, najgore prošla devojka! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.12.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je svega i svačega.

TOTALNI HAOS: Opšta tuča na tribinama, navijači PODIVLJALI, najgore prošla devojka! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Tuča navijača

Veliki skandal i tuča navijača desili su se u Sjedinjenim Američkim Državama na jednoj hokejaškoj utakmici.

Tokom NHL susreta između Arizona Kojotsa i Boston Bruinsa, došlo je do obračuna među navijačima

Navijači Bostona bili su pomešani sa domaćim pristalicama, provokacije su se dešavale konstantno, a na kraju je sukob i eskalirao.

Sevale su pesnice, a najgore je prošla jedna devojka koja je od siline udarca koji je zaradila odletela nekoliko redova. Tada je haos nastavljen i situacija se još neko vreme nije smirivala. Huligan koji je udario nesrećnu devojku takođe nije dobro prošao i dobio je ozbiljne batine i sasvim sigurno će pamtiti ovaj događaj.

 

 

Što se tiče dešavanja na terenu, Arizona, koja je u ovaj meč ušla kao totalni autsajder, uspela je da savlada Boston sa 4:3. Prva trećina završena je 1:1 gol za domaćina postigao je Braun, a izjednačio je Pastrnak. Na kraju drugog perioda bilo je 2:2 i golove su dali Kojl za Boston i Kruz za Arizonu. Domaćin je do trijumfa došla u samom finišu, golom Lavsona Kruza u poslednjim trenucima meča. Pored njega u strelce su se upisivali još Šmalc za Arizonu i Foljino za Boston.

Ipak, teško da će se neko sećati ove utakmice zbog haosa koji se dešavao na tribinama.

Boston Bruinsi su i pored ovog neuspeha zadržali prvo mesto na tabeli Istočne konferencije sa skorom od 22 pobede i pet poraza, dok su Arizona Kojotsi na 14. mestu Zapadne konferencije i trenutno imaju devet pobeda i 17 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading