STIGLA POTVRDA IZ MINISTARSTVA: Ostoja Mijailović je predsednik JSD Partizan!

Autor:

Sport

04.11.2022

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je urađeno po propisima.

STIGLA POTVRDA IZ MINISTARSTVA: Ostoja Mijailović je predsednik JSD Partizan!

Foto: Vladimir Lukić

Ostoja Mijailović

Prvi čovek KK Partizan, gospodin Ostoja Mijailović, sada je i zvanično novi predsednik JSD Partizan, pošto je Ministarstvo sporta potvrdilo da je postupak urađen u skladu sa zakonom.

Podsetimo, Mijailović je nedavno izabran za predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, posle čega su prvi ljudi bivšeg rukovodstva Milorad Vučelić i Milan Obućina podneli žalbu na rešenje Agencije za privredne registre (APR).

Međutim, sada se oglasilo Ministarstvo sporta sa rešenjem u kom se navodi da je odbijena žalba Vučelića i Obućine.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Rešenje koje potvrđuje da je Ostoja Mijailović novi predsednik JSD Partizan

- Prekida se postupak po žalbi podnetoj 29. septembra 2022. godine, protiv rešenja Agencije za privredne registre od 16. septembra 2022. godine do okončanja spora pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu - navodi se, između ostalog, u rešenju.

Takođe, piše i da je odbačena žalba Milana Obućine i Milorada Vučelića, a dodato je i da je uvidom u već priloženu dokumentaciju utvrđeno da je ranije usvojena registraciona prijava Ostoje Mijailovića za registraciju promene podataka zastupnika JSD Partizan.

a ovaj način je i zvanično potvrđeno da je Mijailović postao predsednik Sportskog društva kluba iz Humske, te više ne postoji nikakva dilema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading