HRABROST ILI LUDOST? Uložio 10 MILIONA DOLARA na klub za koji navija, korak ga deli od NESTVARNOG DOBITKA!

Autor:

Sport

27.10.2022

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je imao slične avanture.

HRABROST ILI LUDOST? Uložio 10 MILIONA DOLARA na klub za koji navija, korak ga deli od NESTVARNOG DOBITKA!

Foto: youtube.com/printscreen

Džim Mekingejl

Džim Mekingvejl, 71-godišnji biznismen iz SAD, vlasnik velikog lanca prodavnica nameštaja, na korak je da postane dobitnik najveće opklade u istoriji sportskog klađenja u Americi. A sve zahvaljujući klubu koji voli i za koji navija!

O čemu se zapravo radi?

Mekingvejl je pre oko pola godine uložio deset miliona dolara na opkladu da će Hjuston Astrosi osvojiti titulu najbolje bejzbol ekipe Sjedinjenih Američkih Država.

Hjuston je ušao u finale MLB-a, te je sada ovaj 71-godišnjak na korak od 75 miliona dolara dobitka! Da bi se tako nešto desilo, njegov voljeni tim će morati da savlada Filadelfija Filise u završnom meču koji je na programu u noći petak na subotu.

Mekingvejl je poznat kao strastveni kladioničar, posebno na mečeve bejzbola, mada je imao izlet i u košarku, pa je tako u aprilu dobio deset miliona dolara na pobedu Kanzasa u NCAA šampionatu, ali je isti iznos izgubio u Superbolu kada se kladio na Bengalse u duelu sa Remsima.

Već je jednom dobio novac na Hjuston Astrose, pre pet godina kada su bili šampioni. Tada je zaradio osam miliona dolara, postao slavna ličnost u Hjustonu, a klub ga je pozvao u goste prilikom posete Beloj kući, predsedniku Donaldu Trampu.

- Jedino što mi dosadi u životu je stabilnost, volim sve ove velike opklade. Imam visoku toleranciju na rizik - rekao je on za ESPN.

Njegovo bogatstvo se, inače, procenjuje na 300 miliona dolara, pa mu ove opklade i ne predstavljaju neki veliki finansijski udarac.

Takođe, Mekingejl je mag marketinga, pa u danima dok se Astrosi spremaju za finale, on je spremio i posebne akcije za kupce u njegovim salonima nameštaja. Jedna od njih je da će oni koji kupe robu u vrednosti od preko 5.000 dolara dobiti povraćaj novca i 5.000 dolara kao poklon ako Hjuston uzme titulu. Zaista, domišljato!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading