DOĐITE, PODRŽITE NAS: Crvena zvezda kreće u borbu za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

17.10.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašice srpskog šampiona kreću u pohod na elitno evropsko klupsko takmičenje.

DOĐITE, PODRŽITE NAS: Crvena zvezda kreće u borbu za Ligu šampiona!

Foto: OK Crvena zvezda

Ana Živojinović, kapiten Crvene zvezde veruje da će ekipa nastaviti pobedonosni niz i u najkvalitetnijem evropskom takmičenju. Većina devojaka ima iskustva na međunarodnoj sceni, tako da ih trema neće sputati.

– Nova sezona, novi izazovi. Kvalifikacije za Ligu šampiona su veliki podsticaj ne samo za ekipu, već za ceo klub. Idemo utakmicu po utakmicu, Finkinje sigurno imaju kvalitet kad se nalaze u ovom takmičenju. Opet, sve je nekako do naše igre, ako mi ostavimo srce na terenu i damo maksimum, rezultat će doći. Videćemo, sutra kada budemo odmerile snage sa njima kakva je situacija. Nadam se da će biti dobra utakmica i da ćemo pokazati kvalitet – rekla je Ana Živojinović, kapiten OK Crvena zvezda.

Foto: ŽOK Crvena zvezda

Ana Živojinović

 

Veruje jedna od najboljih odbojkašica Crvene zvezde da će baš kao i minule sezone, ekipa imati veliku podršku sa tribina, a ulaz na utakmicu sa Finkinjama je slobodan.

-Navijači su uvek dobrodošli, jer su nam daju vetar u leđa u ovako važnim utakmicama. I prošle godine smo imali njihovu podršku. Nama bi najviše prijalo da dođu u što većem broju, ne samo na sutrašnjoj utakmici već i na sve narede – zaključila je Ana Živojinović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading