Predsednik Aleksandar Vučić dočekao svetske šampionke! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.10.2022

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatne odbojkašice juče su stigle u srpsku prestonicu gde ih je dočekalo više hiljada ljudi, a danas je prijem upriličen i u predsedništvu Srbije.

Predsednik Aleksandar Vučić dočekao svetske šampionke! (VIDEO)

Foto: Tanjug.rs/printscreen

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je danas organizovao prijem zlatnim srpskim odbojkašicama i tom prilikom izjavio:

- Znam da je za vas ovo maltretiranje i maltretiranje posle onog sinoć sa narodom. U ime cele naše zemlje, a i lično, želim da vam čestitam na najboljem sportskom rezultatu koji je ikada ostvario bilo koji tim u ekipnim sportovima – istakao je predsednik Aleksandar Vučić i dodao:

- Imamo mnogo više devojčica koje sada upisuju odbojku sa deset godina nego što imamo dečaka, moramo da angažujemo i dečake.

 

 

Na kraju je predsednik Aleksandar Vučić otkrio i jednu važnu infomraciju:

– Nacionalni odbojkaški centar biće otvoren do 2025. godine.

Da podsetimo, srpske odbojkašice su na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu odbranile zlatnu medalju osvojenu pre četiri godine, a u velikom finalu na dominantan način su deklasirale reprezentaciju Brazila rezultatom 3:0 (26:24, 25:22, 25:17).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading