BORKOVIĆ ZA ISTORIJU: Treći trijumf srpskog reli vozača na najprestižnijem regionalnom takmičenju!

Autor:

Sport

25.09.2022

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Borković i njegov suvozač Igor Marković slavilii su na Srbija reliju, koji se po 55. put organizovao u Vrnjačkoj Banji.

BORKOVIĆ ZA ISTORIJU: Treći trijumf srpskog reli vozača na najprestižnijem regionalnom takmičenju!

Foto: PR TEAM

Dušan Borković

Borković je na taj način stigao do treće pobede na ovom prestižnom takmičenju i to vrlo ubedljivo. Na deset od 12 brzinaca su ostvarili najbolji rezultat, što je Borkoviću i Markoviću bilo dvoljno za preko minut i po prednosti u odnosu na dvojac Stojkov-Kadir.

Presrećan sam što sam doneo još jednu pobedu Srbiji! Neverovatan je osećaj voziti pred svojom publikom i puno mi je srce što sam uspeo da ispunim očekivanja i po treći put osvojim Srbija reli. Veliku zahvalnost dugujem mojim sponzorima, Nis petrol rejsing timu i Eurosol timu i neverovatnim fanovima na podršci. Čestitke i mom suvozaču Igoru Markoviću bez koga ovo ne bi bilo moguće - izjavio je Borković.

Foto: PR TEAM

Automobil Dušana Borkovića

Njegov suvozač je takođe bio vrlo srećan nakon trijumfa.

 Bili smo mudri, strpljivi i pametni. Dušan je još jednom pokazao koliko je kvalitetan vozač i zašto je veliki šampion. Odlično smo kontrolisali situaciju na stazi i sem jednog manjeg proklizavanja, sve ostalo bilo je besprekorno. Zahvalio bih se organizatorima na sjajnom obavljenom poslu, sve je funkcionisalo u najboljem redu - rekao je Marković.

Tokom dva dana takmičenja voženo je 12 brzinaca ukupne dužine 151 km, dok je dužina itinerera bila 537 km.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading