FJURI PROVOCIRA USIKA I DŽOŠUU: Gledao sam najgori meč u istoriji boksa!

Autor:

Sport

21.08.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapalio javnost.

FJURI PROVOCIRA USIKA I DŽOŠUU: Gledao sam najgori meč u istoriji boksa!

Foto: Tanjug/AP

Aktuelni svetski šampion u boksu u teškoj kategoriji u verziji WBC, Tajson Fjuri, izjavio je da je razočaran borbom između Ukrajinca Aleksandra Usika i Britanca Entonija Džošue, koja je održana noćas u Džedi, prenose britanski mediji.

Usik je odbranio titule prvaka sveta u teškoj kategoriji u verzijama WBA, IBF i WBO novom pobedom nad Entonijem Džošuom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Entoni Džošua i Aleksandar Usik

- Biću iskren, nakon što sam pogledao ovo...Oba boksera bila su očajna. Ovo je bila jedna od najgorih borbi za šampiona teške kategorije koje sam ikada video. Prebio bih ih obojicu u istoj večeri... Izvadite čekovne knjižice, jer je "Kralj" tu da ostane zauvek - rekao je Fjuri, koji je posle pobede nad Dilijantom Vajtom u aprilu ove godine najavio odlazak u penziju.


Britanski mediji navode da je Fjuri ovom izjavio najavio mogućnost povratka u ring i ujedinjenje sve četiri titule u teškoj kategoriji.

Fjuri ima rok do 26. avgusta da odluči da li će da nastavi boksersku karijeru, jer će mu u suprotnom biti oduzet šampionski pojas u WBC verziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading