Pravi cirkus u najbržem cirkusu na svetu: Pjastri predstavljen bez potpisa, pristanka, čak i znanja o "dogovoru"

Autor:

Sport

02.08.2022

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alonsova zamena neće da vozi za Alpinu posle ovoga.

Pravi cirkus u najbržem cirkusu na svetu: Pjastri predstavljen bez potpisa, pristanka, čak i znanja o "dogovoru"

Foto: Tanjug/AP

Dvostruki šampion sveta u Formuli 1 Fernando Alonso napustio je Alpinu i naredne sezone će voziti Aston Martin umesto Sebastijana Fetela koji završava karijeru.

Francuski tim je ubrzo posle tog saznanja reagovao i zvanično je saopštio da će Španca u ekipi naslediti australijski vozač Oskar Pjastri, koji je inače rezervni vozač Alpine.

Međutim, iznenada je došlo do velikog preokreta.

- Koliko sam shvatio, bez mog pristanka, Alpina je izdala saopštenje u kom se ističe da ću voziti za njih naredne sezone. To je pogrešno i nisam potpisao ugovor sa Alpinom za 2023. Neću voziti za njih naredne godine - napisao je Pjastri na Tviteru.

Ceo ovaj "cirkus" u "najbržem cirkusu na svetu" zabavlja adrenalinske ljubitelje širom sveta, a jedan od njih je i bivši vozač Formule 1 Roman Grožan.

Francuz je na Tviteru objavio emotikone kokica, koji simbolizuju to kako uživa u svemu što se dešava i da se oseća kao u bioskopu čekajući sledeću scenu.

Podsetimo, Grožan je u Formuli 1 proveo devet i po godina, vozeći za Reno, Lotus i Has. Nikada nije ostvario pobedu, ali se na pobedničko postolje popeo deset puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading