Zvezdini prošlosezonski rivali poraženi: Rendžers i Midtjiland daleko od Lige šampiona!

Autor:

Sport

02.08.2022

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Škoti i Danci nisu uspeli da ostvare bolje rezultate na gostovanjima.

Zvezdini prošlosezonski rivali poraženi: Rendžers i Midtjiland daleko od Lige šampiona!

Foto: Tanjug/AP

Pione Sisto protiv Benfike

Fudbaleri Union Sen Žila pobedili su kod kuće Rendžers rezultatom 2:0 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, dok je Benfika na svom terenu bila još ubedljivija protiv Midtjilanda, pošto je slavila sa 4:1.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Benfike slave gol

Vicešampion Belgije je sa po jednim golom u oba poluvremena ostvario važan trijumf nad gostima iz Glazgova i sasvim pristojnu prednost ima pred revanš koji je na programu za sedam dana u Škotskoj.

Prvo je Tedi Teuma u 27. minutu načeo mrežu Rendžersa, a u 76. je Dante Vanzeir sa bele tačke postavio konačan rezultat.

Sa druge strane, lisabonski "Orlovi" su na "Da Lužu" maltene završili posao protiv viceprvaka Danske i na revanš putuju sa tri gola viška.

Najzaslužniji za ubedljivu pobedu Benfike bio je Gonsalo Ramos koji je postigao het-trik, pošto je u 17. minutu načeo mrežu gostiju, a u 33. i 61. je dao drugi i četvrti gol za svoj tim. Osim njega, u strelce se za domaći tim upisao i Enco Fernandez koji je pet minuta pre kraja prvog poluvremena povisio na 3:0.

Nadu Midtjilandu da može da napravi čudo i domogne se plej-ofa vratio je Pione Sisto koji je realizovao penal u 77. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading