Tužne vesti! Poginula evropska šampionka!

Autor:

Sport

01.08.2022

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako javlja RIA Novosti, četvorostruka evropska šampionka u vušuu (borilačkim veštinama) Jevgenija Stepanova, poginula je u strašnoj saobraćajnoj nesreći.

Tužne vesti! Poginula evropska šampionka!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Ova 24-godišnjakinja je rešila da sa drugaricom ode u prirodu, da na čistom vazduhu treniraju, a vozio ih je muž te drugarice. 

Iz zasad nepoznatih razloga, na kolovozu u Vladimirskoj oblasti njihov automobil je prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa autobusom.

 

 

Na licu mesta poginila je i Stepanova, i pomenuti bračni par, a nekoliko ljudi u autobusu je povređeno, od kojih jedna osoba teže. 

Kao dete, Jevgenija Stepanova je prvo igrala hokej, i to sa nekoliko drugarica u muškom timu. Prosto, takav je jedini postojao u njenom rodnom gradu, Sudogi. A onda je s tim drugaricama rešila da se paralelno bavi i borilačkim sportovima.

Šest godina posle prvog treninga, osvojila je prvo mesto na juniorskom prvenstvu Evrope u Bukureštu, i to u sandi, kineskoj borilačkoj veštini nalik kikboksu. Od tada su se medalje i uspesi ređali. Uz četiri evropske titule, bila je i druga na svetu, na šampionatu planete u Kazanju 2017. Iako veoma mlada, dobila je priznanje ruske države kao "zaslužni sportista".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading