AUSTRIJSKI NAPADAČ SAŠA KALAJDŽIĆ NA METI SLAVNOG KLUBA! Junajted ipak želi Srbina, sa Hrvaticom stiže u Mančester! (FOTO)

Autor:

Sport

02.08.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kalajdžić (25), napadač Štutgarta i reprezentacije Austrije, koji inače vuče korene iz Srbije, mogao bi uskoro da pojača slavni Mančester junajted. Rođeni Bečlija skrenuo je pažnju na sebe prošlog leta u dresu "švaba" pošto je na 15 utakmica Bundeslige postigao šest golova.

AUSTRIJSKI NAPADAČ SAŠA KALAJDŽIĆ NA METI SLAVNOG KLUBA! Junajted ipak želi Srbina, sa  Hrvaticom stiže u Mančester! (FOTO)

Foto: Profimedia, Instagram/Lorena Grabovac

Nemački mediji pišu da je još pre dva meseca bio na radaru kluba s Old Traforda, ali da je interesovanje zatajilo nakon što se Kristijano Ronaldo pojavio u klubu posle otvorenog bojkota treninga i navodnih želja da promeni sredinu.

Budući da je Portugalac prekjuče u prijateljskom meču Mančester junajteda protiv Rajo Valjekana usred utakmice otišao kući, spekulacije o angažovanju Srbina iz Austrije ponovo su se intenzivirale.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Saša Kalajdžić

Inače, Saša je u vezi s Lorenom Grabovac, takođe rođenom Bečlijkom,koja je poreklom iz Hrvatske. On je nedavno otkrio zanimljivu anegdotu i privatnog života s lepom Hrvaticom, a uoči duela Austrije i Hrvatske u Ligi nacija.

- Rekla je da se ne smem vratiti kući ako dam gol Hrvatskoj - rekao je uz osmeh Kalajdžić, strelac četiri gola za Austriju na 15 mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading