Francuz UBIO rivala udarcem u glavu: Tajlanđanin (25) preminuo u bolnici! (UZNEMIRUUĆI VIDEO)

Autor:

Sport

27.07.2022

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija.

Francuz UBIO rivala udarcem u glavu: Tajlanđanin (25) preminuo u bolnici! (UZNEMIRUUĆI VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/Beyond_Kick

Panpeč Pandunčai

Tajlandski bokser Panpeč Pandunčai preminuo je nakon sedam dana koje je proveo u komi, u koju ga je iz ringa poslao francuski borac Entoni Duran.

Francuz je u jednom momentu laktom udario rivala u glavu, što je dozvoljen potez u tajlandskom boksu, a nesrećni 25-godišnji Pandunčai je ostao nepomično da leži. Sudija je odmah prekinuo borbu i pokušao je da mu ukaže pomoć.

Tajlanđaninu su otkazale sve moždane funkcije, a njegovi najbliži su odlučili da ga skinu sa aparata, pošto je postalo jasno da se njegovo stanje ne može popraviti. To je bio čin koji je definitnivno usmrtio mladog borca.

Sa druge strane, Duran je odlučio da naprasno okonča karijeru.

- Šokiran sam. Ovo je kraj za mene. Nikad više neću kročiti u ring. Ovo je bila moja 28. borba u karijeri i poslednja - rekao je Duran.

- Svestan sam da nisam odgovoran za ono što se dogodilo, ali ne mogu da prestanem da mislim o tome. Ovo je ogroman šok. Borio sam se s njim pet rundi, naneo mu taj udarac i naravno da se delimično osećam krivim. Neopisivo sam tužan. Pomagaću njegovoj majci, supruzi i ćerkici sve dok mi ne kažu da prestanem - dodao je Francuz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading