STIŽU PLJUSKOVI! U naredna dva sata Srbiju će pogoditi nevreme, OVI delovi zemlje će biti najviše pogođeni

Autor: Republika

Vesti

27.07.2022

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su u zapadnim i jugozapadnim krajevima Srbije moguće kratkotrajne vremenske nepogode uz obilne pljuskove sa grmljavinom, grad i jak olujni vetar, saopštio je RHMZ

STIŽU PLJUSKOVI! U naredna dva sata Srbiju će pogoditi nevreme, OVI delovi zemlje će biti najviše pogođeni

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Prema najnovijoj najavi RHMZ nevreme će se premeštati od Zlatiborskog do Pčinjskog okruga.

- Oblačnost, koja na području jugozapadne Srbije uslovljava pljuskove s grmljavinom, u naredna dva sata premeštaće se preko Zlatiborskog, Moravičkog i Raškog okruga ka centralnoj Srbiji. Izolovana pojava pljuskova s grmljavinom u narednom satu očekuje se i na području Pčinjskog okruga - stoji u najavi.

RHMZ izdao je i dva upozorenja. Jedno se odnosi na vremenske nepogode, dok je drugo za ekstremne vrućine koje nam dolaze.

- Danas u zapadnim i jugozapadnim krajevima lokalno su moguće kratkotrajne vremenske nepogode: obilni pljuskovi sa grmljavinom, pojava grada i jak i olujni vetar.

- U petak (29.07.) u celoj zemlji, a u subotu (30.07.) još samo na jugu veoma toplo sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 36 °S, a u Beogradu u petak oko 35 °C.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading