Jačanje saradnje i međusobno umrežavanje! Ministar Udovičić sa kolegama iz Albanije i Severne Makedonije: Zajednički cilj - povezivanje mladih iz regiona (FOTO)

Autor:

Sport

18.07.2022

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ministar Udovičić je sa kolegama razgovarao o dosadašnjoj saradnji, ali i o mogućnostima zajedničkog delovanja u budućnosti.

Jačanje saradnje i međusobno umrežavanje! Ministar Udovičić sa kolegama iz Albanije i Severne Makedonije: Zajednički cilj - povezivanje mladih iz regiona (FOTO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Vanja Udovičić sa kolegama iz Albanije

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se na marginama sastanka Regionalne kancelarije za saradnju mladih sa državnim ministrom za omladinu i decu Republike Albanije Borom Mužaći. Nakon toga, ministar Udovičić je na bilateralnom sastanku razgovarao o svim aktuelnim temama koje se odnose na oblasti omladine i sporta sa direktorom Agencije za mlade i sport Republike Severne Makedonije Naumčetom Mojsovskim.

Ministar Udovičić je sa kolegama iz Albanije i Severne Makedonije razgovarao o dosadašnjoj saradnji, ali i o brojnim planovima i mogućnostima zajedničkog delovanja u budućnosti. Tokom sastanaka, sagovornici su razmenili iskustva i informacije o dosadašnjim realizovanim projektima, kao i o mogućim različitim vidovima povezivanja mladih iz regiona ubuduće, i zaključili da je za stvaranje stabilne i perspektivne budućnosti regiona ključna uloga mladih.

Jedna od tema, i na jednom i na drugom sastanku, bila je i delovanje Regionalne kancelarije za saradnju mladih kroz čiji se rad mladi međusobno umrežavaju i kroz zajedničke projekte direktno i uspešno sarađuju. Takođe, ministar Udovičić, ministarka Mužaći i Mojsovski istakli su veliki značaj inicijative za regionalnu saradnju Otvoreni Balkan koji je od interesa za tri zemlje, ali i celog regiona.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading