Zategnuta za medalju: Ivana napada zlato na SP! (FOTO)

Autor: Marija STEFANOVIĆ

Sport

18.07.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska atletičarka pokazala mišićavo telo pred put u Ameriku, gde će u Judžinu pokušati da osvoji novu titulu u skoku udalj.

Zategnuta za medalju: Ivana napada zlato na SP! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/ivanaspanovic

Ivana Španović

Ivana Vuleta (32) spremna je kao zapeta puška! Srpska atletičarka pred put na Svetsko prvenstvo u SAD pohvalila se zategnutom figurom na društvenoj mreži Instagram. Lepa Ivana, koja je ranije nosila prezime Španović, podelila je sliku u crnom sportskom topu i crvenom šortsu, a njeno zgodno telo svakog ostavlja bez daha.

Trostruka evropska šampionka u skoku udalj očigledno je vredno trenirala poslednjih nedelja da bi zablistala u Judžinu. Naša reprezentativka koja dosad ima dve bronze sa Svetskog prvenstva u Moskvi 2013. i Pekingu 2015. najavila je da napada najsjajnije odličje.

- Posle dve nedelje napornog rada poslednja faza kojoj težim je da se dobro odmorim. Takođe i da imam pozitivne vibracije i popnem se na podijum po 13. put - napisala je Ivana na slici.

Zatim je na storijima pokazala i čime je sve "mučio" trener Goran Obradović pošto je morala da uđe u bazen s hladnom vodom da bi joj se mišići opustili.

Srpska atletičarka takmičenje u Judžinu počinje naredne subote, kad su na programu kvalifikacije, dok će finale biti održano dan kasnije. Osim Vulete, srpsku atletiku će u skoku udalj predstavljati i mlada Milica Gardašević.

Inače Svetsko prvenstvo u SAD ima najveći nagradni fond u istoriji takmičenja. Tako da će novi svetski šampioni dobiti 70.000 evra, za srebro je nagrada 35.000, a bronza vredi 22.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading