Nož u leđa Realu, goreće Madrid: Ronaldo razgovarao sa Simeoneom, na korak od dresa Atletika!

Autor:

Sport

18.07.2022

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano nije tip igrača koje voli traži Dijego, ali je situacija ozbiljna, pošto Portugalac insistira na odlasku iz Mančester junajteda.

Nož u leđa Realu, goreće Madrid: Ronaldo razgovarao sa Simeoneom, na korak od dresa Atletika!

Foto: Starsport

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo mogao bi da nastavi karijeru u madridskom Atletiku, prenosi španski sportski list "As".

Ovaj španski list tvrdi da je Ronaldo posle razgovora sa trenerom Atletika Dijegom Simeoneom odlučio da pređe madridski klub.

 

 


Kristijano je u Španiji igrao za Real, ali nije tip fudbalera, koje traži Simeone. Međutim, "As" ističe da je situacija izuzetno ozbiljna, pošto kapiten "navigatora" insistira na odlasku iz Mančester junajteda.

Portugalac nije otputovao sa ekipom "crvenih đavola" na predsezonsku turneju po Aziji i Australiji iz privatnih razloga.

 

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Uskoro povratak u Madrid, ali ne u Real - Kristijano Ronaldo

Menadžer engleskog velikana Erik ten Hag tvrdi da će portugalski reprezentativac da ostane u klubu sa Old Traforda, ali španski mediji ističu da postoje male šanse da i naredne sezone bude na Ostrvu.

Nekadašnji trener Ajaksa traži maksimalan angažman od svih svojih fudbalera na terenu, a Ronaldo nikada ne igra presing na poslednju liniju svog rivala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erik ten Hag

Španski list na kraju ističe da su Kristijanove godine, ogromna plata i činjenica da se već polako ne uklapa u postulate modernog fudbala, faktori koji mu otežavaju odlazak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading