Nismo srećni, ali je važno osvojiti i treće mesto: Selektor Santareli analizirao poraz od Brazilki!

Autor:

Sport

16.07.2022

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpske odbojkašice nisu uspele da se plasiraju u finale ovogodišnje Lige nacija.

Nismo srećni, ali je važno osvojiti i treće mesto: Selektor Santareli analizirao poraz od Brazilki!

Foto: OSSRB

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u polufinalu Lige nacija od selekcije Brazila rezultatom 3:1 u setovima. Velika želja naših devojaka da se bore za prestižni trofej ostala je samo san, a nakon meča selektor naše ženske odbojkaške reprezentacije, Danijele Santareli je prokomentarisao ono što je viđeno na terenu:

–Nisam srećan nakon ovog meča. Nije bilo jednostavno igrati protiv Brazila. Imali su suviše dobrih igračica koje malo greše. Nismo odigrali naš najbolji meč. Igrali smo neverovatno u prvom setu. I u drugom setu do 10:8 a onda smo prestali da igramo. Na kraju trećeg seta smo imali nekoliko glupih grešaka. U četvrtom nismo imali energije i fokusa na meč. Nismo srećni jer smo želeli da stignemo do finala. U narednom meču, teško je ali važno osvojiti treće mesto - istakao je Danijele Santareli u razgovoru za zvanični portal Odbojkaškog saveza Srbije

Foto: OSSRB

Ženska reprezentacija Srbije u odbojci

 

Naša reprezentacija će u nedelju 17. jula sa početkom od 14 časova igrati za bronzanu medalju protiv poraženog iz duea u kojem se sastaju selekcije Italije i Turske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading