Pred nama novi HAOTIČNI PERIOD! Spremite se za RETROGRADNI JUPITER! Najgore će proći rođeni u ova dva horoskopska znaka!

Autor:

Lifestyle

17.07.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planete sreće, blagostanja i ekspanzije, koja se trenutno nalazi u Ovnu kreće retrogradnim hodom 28. jula i tim tempom će nastaviti do 24. novembra ove godine.

Pred nama novi HAOTIČNI PERIOD! Spremite se za RETROGRADNI JUPITER! Najgore će proći rođeni u ova dva horoskopska znaka!

Foto: shutterstock.com

Tuga, depresija

Čim se pomene naziv "retrogradni", jasno je da ima negativne konotacije. Jupiter će 28. jula početi svoj retrogradni hod iz Ovna, jer se ponovo vraća u Ribe, da bi krenuo direktno tek 24. novembra.

Sumnjiva sreća

Reč "retrogradni" uliva strah čak i kod ljudi koji imaju najhrabrije srce. Navikli smo na retrogradni Merkur, koji donosi haos u komunikaciji i nerazumevanje, ali Jupiterov nazadni hod ukazuje na specifičan astrološki period sumnjive sreće i zastoja u napredovanju.

Jupiter je nasrećnija planeta u zodijaku, koja označava ekspanziju, rast, napredak ali i pobede u sudskim sporovima.

Kada 28. jula Jupiter krene retrogradno ulazimo u period u kojem možemo da očekujemo zastoj u poslovanjima, pauziranje studija, a sve to iz razloga što moramo da razmislimo u kom smeru se krećemo.

Sva pravna pitanja ako je moguće treba rešavati od novembra kada Jupiter krene napred. Imaćemo subjektivan osećaj da nam nedostaje sreća u realizaciji određenih stvari, kao što su poslovi, imovina i sporovi.

Strelčevi i Ribe na udaru

Republika

Foto: pixabay.com

Jupiter, Ilustracija

 

Kako je Jupiter prirodni vladar Strelčeva i Riba, jasno je da će oni najviše osetiti retrogradni hod ove planete, a zatim i Ovnovi, Jarčevi i Rakovi.

STRELAC  - Retrogradni Jupiter donosi vam povratak stare ljubavi. Imaćete utisak da vam ništa ne ide od ruke, ali to ne znači da treba da odustanete od svojih snova.

RIBE - Retrogradni Jupiter donosi vam zastoj na poslu. Imaćete problem da realizujete ciljeve u karijeri. 

Retrogradni hod Jupitera nagoveštava da može lako da nam se dogodi da probamo da ostvarimo neke ciljeve koji neće uspeti, ali to ne znači da treba da odustanemo, nego da pokušamo ponovo, piše Informer.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading