Oni gledaju da to što pre završe! Rođeni u ova tri horoskopska znaka su ubedljivo najgori u krevetu!

Autor:

Lifestyle

15.07.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni se ne mogu pohvaliti da su baš nezamenjivi u krevetu.

Oni gledaju da to što pre završe! Rođeni u ova tri horoskopska znaka su ubedljivo najgori u krevetu!

Foto: shutterstock

Par

Da li je neko dobar u krevetu ili ne, stvar je ukusa, ali zvezde nam otkrivaju za koja tri znaka se veruje da su najgori kad je vođenje ljubavi u pitanju!

Ribe

Mnogi astrolozi odbijaju da nabrajaju kao ovaj, inače jako emotivan, dubok i senzualan znak, u one koji su loši u krevetu, ali i u ljubavi. Ženske Ribe grizu i provociraju više i od agresivne ženske Škorpije ili Ovna, a prizivaju sadizam, jer su u suštini mazohisti.

Podbacivanje u intimnom odnosu im je kao i u mnogim drugim stvarima – viktimizam. Oni sve unište, jer je to znak koji najviše uživa, ali i pati u “odnosu sa emocijama” i to važi za oba pola.

Blizanci

Republika

Foto: pixabay.com

Vođenje ljubavi, Ilustracija

 

Ovo je jedan radoznao i pokretljiv znak u svakom smislu. Mnogi Blizanci umeju da koriste i mozak za vreme intimnog odnosa, što može da odmogne. Muškarci u ovom znaku vole da se hvale i sami su vrlo spremni na akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju.

Kod njih sve traje oko dva minuta, a istinski bezgranična sebičnost Blizanaca se vidi prilikom njihovog ponašanja u krevetu. S druge strane, većina ženskih pripadnika ovog znaka dobre su u krevetu, osim ukoliko imaju tendenciju za večnom predigrom.

Strelac

Karakteristika kod muških pripadnika znaka Strelca je po pravilu avanturizam i eksperimentisanje, a kod ženskih baš naprotiv – tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja. Dakle, nikakvi se*sualni odnosi ovde proizilaze iz prevelike želje jednih za nečim novim, perverznim i uzbudljivim i preterane želje ovih drugih, uglavnom žena, za klasičnim, zdravim, ali konvencionalnim odnosom, piše Krstarica.

Kada im to nije po volji, Strelčevi gledaju da se što pre sve to završi, a onda pobegnu glavom bez obzira. Oni tipičniji jednostavno odu i za vreme samog odnosa. Takođe, teoretisanje je preterano ili naprotiv totalno nepominjanje teme, a gola praksa je ono što ovde, ne uvek, ali jako često fali.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading