NE MRDA IZ LJUTICE BOGDANA: Gobeljić najavio KRAJ KARIJERE u Zvezdi!

Autor:

Sport

14.07.2022

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Univerzalcu prija crveno-beli dres.

NE MRDA IZ LJUTICE BOGDANA: Gobeljić najavio KRAJ KARIJERE u Zvezdi!

Foto: Starsport

Marko Gobeljić

Defanzivac Marko Gobeljić najavio je da bi mogao da završi karijeru u Crvenoj zvezdi, sa kojom je ovog leta produžio ugovor na obostrano zadovoljstvo.

Ne bih imao ništa protiv. Ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo, nisam imao nikakvu dilemu - naveo je bivši igrač kruševačkog Napretka.

On je istakao važnost trijumfa nad niškim Radničkim (4:0) u okviru prvog kola Superlige Srbije.

- Važno je bilo da pobedom protiv Radničkog, počnemo prvenstvo. Svesni smo da je ova sezona u Super ligi važnija od prethodnih i zbog toga ćemo nastojati da pobedimo u svakoj utakmici.

Trener Dejan Stanković je uvrstio Gobeljića u startnih jedanaest protiv Nišlija, što nije iznenadilo iskusnog defanzivca.

- Volim da igram. Lepo se osećam kad nosim Zvezdin dres, drago mi je što sam počeo meč protiv Nišlija. Igrao sam beka i štopera, mogu još nekoliko pozicija da pokrijem. Spreman sam uvek da odgovorim zahtevima trenera Stankovića.

Ako se pogleda urađeno protiv Nišlija nema razloga da Gobeljić ne bude ponovo od starta na terenu i protiv Kolubare u drugom kolu.

- To je odluka trenera Stankovića. Lično, sam zadovoljan izdanjem protiv Nišlija, ali znam da mogu i bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bivsi sa Severa

17.07.2022 11:13

Gde ce jadnik ,Niko ga nece !