Šteta: Odbojkašice poražene od Brazila - finale Lige nacija ostalo je samo san!

Autor:

Sport

16.07.2022

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska reprezentacija Srbije u odbojci nije uspela da se plasira u finale Lige nacija.

Šteta: Odbojkašice poražene od Brazila - finale Lige nacija ostalo je samo san!

Foto: OSSRB

Odlično su naše devojke ušle u ovaj meč. Prvi set su osvojile ubedljivim rezultatom 25:14 i činilo se da će i nakon ovog susreta biti organizovano veliko slavlje.

Međutim, Brazilke se ubrzo vraćaju u meč, osvajaju drugi set rezultatom 25:18 i stižu do egala.

U trećem setu ponovo su srpske reprezntativke odlično počele. Vodiče su sa 5:1, zatim i sa 10:4 i 14:8. Ipak, furioznom igrom Brazilke uspevaju ovaj set da uvedu u rezultatsku neizvesnost, a u dramatičnoj završnici imale su više i sreće i koncentracije pa je i ovaj set pripao njima rezultatom 26:24.

 

 

Na krilima velikog preokreta u trećem setu Brazilke su odigrale i, ispostaviće se poslednji deo meča, slavile rezultatom 25:19 čime su obezbedile plasman u veliko finale.

Našim devojkama ostaje veliki žal za ispuštenom prilikom i sada očekuju poraženog iz duela između Italije i Turske. Meč za bronzanu medalju ovogodišnje Lige nacija odigraće se u nedelju 17. jula.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading