ZELENSKI PORUČIO RUSIMA: Sve ćemo obnoviti, a vi ćete ostati UBICE I DŽELATI!

Autor:

Svet

16.07.2022

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski obratio se javnosti putem svog Fejsbuk profila, govoreći da će obnoviti sve što je srušeno ruskom invazijom.

ZELENSKI PORUČIO RUSIMA: Sve ćemo obnoviti, a vi ćete ostati UBICE I DŽELATI!

Foto: Printscreen/Twitter/ChristopherJM

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je u objavi na svom Fejsbuk profilu govorio o najznačajnijim objektima koji su srušeni u Ukrajini tokom rata koji je počeo 24. februara 2022. godine. Obećao je da će obnoviti vrtiće, škole i univerzitete.

Foto: Facebook/printscreen

Fejsbuk objava Volodimira Zelenskog

- Definitivno ćemo obnoviti sve što su osvajači uništili. Svaka od više od dve hiljade obrazovnih institucija - svi vrtići, sve škole, instituti, univerziteti. A najvažnije je da ćemo sačuvati svoju humanost i našu civilizaciju. A rusko društvo sa toliko ubica i dželata ostaće unakaženo generacijama, i to svojom krivicom - napisao je Zelenski.

Podsećamo, Evropska unija će smanjiti namenjenu novčanu pomoć Ukrajini. Trebalo je da se izdvoji devet milijardi evra, ali će zbog velike ekonomske krize, biti poslato milijardu evra pomoći, prenosi Mondo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
svasta

18.07.2022 07:08

Jedini dzelati ste vi,deca vam pokazuju nacisticki pozdrav i vi tolerisete,kako vas nije sramota bednici jedni. Bilo mi vas je zao u pocetku a sada vas ne zalim ni malo .Upropastio si do kraja jedan narod i naneo nemerljivu stetu,imate najnize ljudske porive i ne stidite se nicega. Bagro i olosu.