Ratko Rudić pred vaterpolo klasik Srbije i Hrvatske: Sve je otvoreno, bitna je mentalna snaga!

Autor:

Sport

29.06.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik meča između "delfina" i barakuda", u polufinalu Svetskog prvenstva u Budimpešti igraće protiv boljeg iz susreta Crne Gore i Španije.

Ratko Rudić pred vaterpolo klasik Srbije i Hrvatske: Sve je otvoreno, bitna je mentalna snaga!

Foto: Starsport

Ratko Rudić

U 16 časova na vaterpolo Svetskom prvenstvu u Budimpešti gledaćemo klasik između Srbije i Hrvatske.

Utakmice "delfina" i "barakuda" uvek privlače pažnju, a svoj sud dao je Ratko Rudić (74), jedan od najboljigh vaterpolo trenera svih vremena.

- Gledao sam sve utakmice do sada. Hrvatska je dosta dobra, ali nove ekipe uvek imaju oscilacije. To se odnosi i na Hrvatsku. Bili bi dobri tokom utakmica pa bi pali. Bila je to najbolja utakmica do sada protiv Gruzije - rekao je Rudić.

Republika

Foto: Starsport

Ratko Rudić

Pobednik balkanskog derbija igraće u polufinalu protiv boljeg iz meča Crne Gore i Španije, a osvajač 38 odličja kao trener otkrio je šta bi moglo da stvori prednost kod jedne od ekipa.

- Teško je predvideti, obe ekipe imaju odličan pedigre, mnogo trofeja. A sada ima izvanrednih igrača. Susret koji daje sve najbolje što vaterpolo ima. Bitna je mentalna snaga, ko je jači imaće prednost. Sve je otvoreno - istakao je rođeni Beograđanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading