Srbin koji je pokorio Bundesligu, a nije u pitanju Filip Kostić!

Autor:

Sport

15.06.2022

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko priznanje za Srbina, drugu sezonu za redom...

Srbin koji je pokorio Bundesligu, a nije u pitanju Filip Kostić!

Foto: Starsport

Dejan Milosavljev

Naša zemlja može da se podiči činjenicom da u nemačkoj Bundesligi ima jednog od najboljih fudbalera. Naime, Filip Kostić, član Ajntrahta iz Frankfurta i srpski reprezentativac , jedan je od najzaslužnijih što je ekipa iz petog po veličini grada Nemačke u nedavno okončanoj sezoni stigla do trofeja u UEFA Ligi Evrope.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić

 

Istovremeno, u sportu koji je, barem kod nas, medijski znatno slabije ispraćen još jedan Srbin prikuplja priznanja.

Srpski rukometni golman Dejan Milosavljev drugu godinu za redom proglašen je za najboljeg čuvara mreže Bundeslige. Milosavljev je prethodne sezone ostvario 365 odbrana na 38 odigranih mečeva, a u nedavno okončanoj sezoni 2021/22 taj rekord je i nadvisio. On je na 34 meča ostvario 368 odbrana čime se ponovo upisao u anale nemačkog rukometa.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dejan Milosavljev dok je nastupao za skopski Vardar

 

Tim povodom srpski reprezentativac je izjavio:

– Hvala mojim saigračima i stručnom štabu koji su uvijek bili pored mene, u dobrim i lošim trenucima. Ponosan sam na naš golmanski tim koji predvodi Dejan Perić. Iznad svega, svi smo ostali zdravi. Jedva čekam sledeću sezonu - istakao je Dejan Milosavljev.

Dvadesetšestogodišnji srpski reprezentativac je trenutno član berlinske ekipe Fuhse, a tokom karijere je nastupao za Jugović iz Kaća, beogradski Partizan, kao i za Vardar iz Skoplja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading