Nema šale sa Tajsonom! Fjuri trazi 500 miliona funti za borbu sa Usikom ili Dzosuom!

Autor:

Sport

15.06.2022

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski bokser Tajson Fjuri izjavio je da je spreman da se vrati iz penzije i da za 500 miliona funti odradi borbu sa pobednikom meča između Ukrajinca Aleksandra Usika i svog zemljaka Entonija Džošue, prenosi "Talksport".

Nema šale sa Tajsonom! Fjuri trazi 500 miliona funti za borbu sa Usikom ili Dzosuom!

Foto: Tanjug/AP

Svetski šampion Tajson Fjuri

Usik i Džošua bi trebalo da se bore 20. avgusta. Ukrajinski bokser je prošlog septembra savladao Džošuu jednoglasnom sudijskom odlukom i preuzeo WBO, IBF, WBA i IBO pojaseve sveta u teškoj kategoriji.

Fjuri je u aprilu ove godine odbranio titulu u WBC verziji, pošto je pobedio Dilijana Vajta. On je posle meča najavio da se povlači iz boksa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tajson Fjuri

 


- Pročitao sam da tražim 200 miliona funti, ali taj novac me nije čak ni doveo u iskušenje. Ako želite da se vratim iz penzije, to će koštati pola milijarde- kazao je Fjuri.

Britanski bokser je potom prokomentarisao predstojeći duel Usika i Džošue.

- Usik je neporažen, ali on je srednja kategorija, nije ni kruzer, a kamoli teška. Džošua je izgubio od njega, pre toga od debelog Meksikanca. I o čemu mi pričamo? Oni mi nisu izazov, ne bih gledao njihov meč ni da mi je ispod prozora. Ne bih se ni borio sa njima, ali ako je pola milijarde cena, onda neću reći ne- kazao je Fjuri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading